21.7.2012

Alle 18-vuotiaiden MM-kisaraportit - USA


USA:n ylivoima turnauksessa näyttää paperilta suuremmalta kuin se todellisuudessa olikaan. Kanada laittoi USA:n enemmän kuin ahtaalle välierässä ja Ruotsi-peli oli tasainen ensimmäiset puoli tuntia. Virheetön puolustuspeli ja maalipaikkoja luonut hyökkäyssuunnitelma realisoituivat neljänä päästettynä maalina ja 7-0 finaalivoitolla. Kapteeni Seth Jones olisi ilman Matt Dumbaa saanut enemmän hypeä osakseen 8 pisteen ja tehotilaston +9 esityksellään ja hän lähtee varauskauteensa sijalta 2 suurimmassa osassa ennakoista. Kaksi muuta arvion saanutta Ryan Hartman ja J.T. Compher aiheuttavat mielipiteiden hajontaa heidän potentiaalistaan ylipäästä koon ja liikkuvuuden rajoitukset. Anthony Louis ja Will Butcher ovat kaksi muuta 2013 varattavaa. Louis on Rocco Grimaldi/Johnny Gaudreau luokassa pituudeltaan ja varaus ilman äsken mainittujen huippuosaamista on epäilysten alla. Butcher on FC:n ja ISS:n top30:ssä, mutta pelkkien hajavaihtojen peluusta johtuen hän jää arvioimatta.

Seth Jones P 191/91 3.10.1994 Portland WHL

LUISTELU
Sethin perimä isän puolelta on kunnossa nimen Popeye ollessa laajasti tunnettu USA:n urheilupiireissä. Pojan pituus jää kymmenen senttiä isän päälle kaksimetrisestä varresta, mutta isoon osaan jääkiekkoilijoista verratessa hän on koripalloilijan mitoissa. Geeneistä tulee kiekkoilija Jonesin suurin vahvuus, joka on eliittitason urheilijan atleettisuus. Päältä 190 senttiä puolustajaa liikkuu jokaiseen olemassa olevaan suuntaan sulavasti hoitaen painonsiirrot vielä sulavammin. Jonesilla on kevyet jalat, jotka liikkuvat selvästi päälle keskitason nopeudella. Pitkät jalat tuottavat alavartalosta luisteluvoimaa edetä keskialueen yli kiertäen vastustajia. Hänen tekniikkansa on päälle keskitasoa, mutta se ei tuota koordinoitua liikettä kuin suoraluistelussa. Jonesin koordinaatio laahaa pituuskasvua jäljessä ja hän horjuu helposti paineen alla joko huippunopeudessa tai kamppailupelaamisessa. Hyvällä tasapainoaistilla ja kehon liikkuvuudella hän korjaa asentonsa eikä jää jälkeen luisteluperäisistä syistä johtuen. Jonesin luistelu on plus-tasolla, josta etenemisen pykälän ylöspäin huipulle asti voi ennustaa tapahtuvan helposti. Lantionseudun treenillä Jonesin tasapaino paranee ja reisiä vahvistaessa hänen lähtönopeutensa ja voimantuotto teränkäyttöön kehittyvät entisestään. Jonesin askel on vajaa ja liuku tarvitsee työtä, jotta hän voi valmistautua ottamaan vastaan ykkösparin minuutteja NHL:ssä taloudellisemmalla energiankäytöllä. Tekniikka vaatii työtä takaperinluistelun ja sivuttaisliikkeen suhteen. Niitä käyttäessä Jones ei vaikuttanut luontevalta. Pienellä työllä Jonesista saa eliittitason luistelijan ja suurella työllä voidaan poistaa rajoitteet, jotka ovat viimeisiä esteitä etenemisessä yhdeksi pelin parhaista liikkujista.


VAHVUUDET
Jonesilla on erittäin korkea lahjakkuustaso ja hänen päihittämiseensä vaaditaan tietty määrä lahjakkuutta vastapuolelta, mitä ei löytynyt monelta yrittäneeltä tässä turnauksessa. Liikkuvuuden ja ulottuvuuden lisäksi Jones on varustettu nopeilla reaktioilla, jotka mahdollistavat hänet antamaan painetta kiekonmenetykseen asti. Puolustaessa Jones osaa välttää jäähyjä ja hänen lähestymisensä saa vastustajan pelin passivoitumaan. Jones näkee kentän plus-tasolla ja kykenee nopeaa ajattelutoimintaa vaativiin ratkaisuihin. Hän voi lähettää pitkän avaussyötön omasta päästä tai käynnistää vastahyökkäyksen heti huomattuaan vähintään Dustin Byfuglienin mentävän aukon. Hän ei voi vain luistella kiekkoa turvaan vaan myös luistella sen hyökkäysalueelle asti ja päättää 50 metrin soolo vaaralliseen laukaukseen. Tilan ja ajan kanssa hänellä on plus-tason kyvyt toteuttaa ratkaisuja. Tilaa saadessaan Jonesin lämäri lähtee tarkasti ja lujaa maalin keskiosaa kohti. Vastustajien täytyy käsitellä Jonesia uhkana tämän puolustajastatuksesta huolimatta.

HEIKKOUDET
Jones on lahjakas urheilija. Ei muttia. Hänellä oli tarpeeksi fyysistä lahjakkuutta peittääkseen heikkoutensa alle 18-vuotiaita vastaan, mutta tarkasti seuraten hänen tekemiään virheitä niille löytyi yhdistävä tekijä, johon kokeneemmat konkarit ehkä jo WHL-tasolla voivat iskeä. Se oli sopeutumattomuus pallopeliin nimeltä jääkiekko. Seuraa kasa selityksiä. 1) Jonesin alle keskitason ennakointikyvyt varsinkin tempon noustessa ja ajattelutoiminnan vähetessä kertovat vajaasta peliälystä. 2) Kaksinkamppailuissa Jones ei hyötykäyttänyt fyysistä etuaan vaan pyrki järjestään tasapeleihin. 3) Luonteeltaan hän vaikutti pehmeältä röyhkeyden puutteen ja helpon horjutettavuuden takia. 4) Jonesin mailahäirintä tuotti usein hudin ja vastustajan kulmapelin alkamisen. 5) Jonesin focus sortui paikoin pelkkään kiekon seuraamiseen. 6) Jonesin vaistot paineen alla olivat alle keskitasoa eikä hän kyennyt tällöin tekemään peliä edistävää ratkaisua. 7) Jonesin itseluottamus toteuttaa pelin ymmärrystä vaativia asioita, kuten tilan luomista sivuttaisliikkeellä, oli heikkoa. Näiden lisäksi aloin epäilemään hänen älykkyytensä tasoa. Jones toteutti vakuuttavimmat ratkaisunsa fyysisiin kykyihin perustuen eikä väläytyksiä huippuälykkyydestä osunut silmiini. Refleksit ja nopea älytoiminta olivat hyviä, mutta niitä haittasivat merkittävästi keskitason vaistot ja kyvyttömyys reagoida useaan asiaan tehokkaasti samaan aikaan.

PARANNETTAVAA
Äskeinen kappale kuulostaa härskiltä ja on tarkoituksella sitä keskittyessäni raporteissa rehelliseen mielipiteen ilmaisuun. Jotta olisin myös reilu, niin yritän ymmärtää myös asian toista laitaa; sitä jonka takia Jones on top2-varaus lähes jokaisen ennakkopapereissa. Mielestäni hän on tämän hetkisen rankkauksensa arvoinen johtuen hänen saavuttamastaan tasosta kaikista kehitettävistä ominaisuuksista huolimatta. Jones tullaan ehkä aina huomaamaan hänen kokonsa, luistelutaitonsa ja hyökkäystehojensa myötä ja peliälyn hiomisella hän saa pidettyä vahvuutensa esillä heikkouksien altistamisen sijaan. Hänen sijoittumisensa suorissa hyökkäyksissä vaatii opettelua vastustajien mahdollisista liikeradoista ja paremman koordinaation liikkua sulavasti sivulle sekä taaksepäin. Jonesin itsevarmuus paineen alla oli vähäistä ja on todennäköisin syy hänen konservatiiviseen puolustustyyliinsä. Hän lähinnä esti pelin etenemistä yrittämättä edistää sitä kiekonriistoilla (toki riskittömän paikan tullen hän taklasi kovaa). Hänen puolustustapansa oli virheitä välttävä, mutta paikoin hän oli hukassa tehden perustelemattomia ratkaisuja. Rauhallisuus tasaisi keskittymistä ja toisi lisää ulottuvuuksia myös hyökkäyspeliin. Hyökkäyssuuntaan Jones tekee yksipuolisia ratkaisuja, jotka voivat olla dynaamisen tehokkaita, mutta ovat samalla riippuvaisia vastustajan sijoittumisesta. Rohkeampi ote hyötykäyttää luisteluaan ja taitotasoaan toisi Jonesille lisää ulottuvuuksia pelkän suoraviivaisuuden rinnalle. Siniviivalla Jones kärsi keskinkertaisesta tekniikasta ja heikosta pelinluvusta. Jones siirtyy oppimaan lisää jääkiekosta ja sen fyysisestä luonteesta WHL:n Portlandiin, johon scoutit vaeltavat tekemään yksityiskohtaisia huomioita hänen heikkouksistaan; mitä tapahtuu kaikille jo vahvuutensa todistaneille lupauksille.

YHTEENVETO
Ykköskierroksen tasoiset ominaisuudet: Koko, nopeus, atleettisuus, nopeat reaktiot, hyökkäysuhkana oleminen, peliin vaikuttaminen.

Parannettavaa:
Luistelun ja voiman koordinointi + Parannettavissa, muttei välttämättä yllä luontevimmalle toteutuksen tasolle.
Peliäly – Ymmärrys pelistä vaikuttaa liiaksi älypohjaiselta vaistojen suosimisen sijaan.
Rauhallisuus + Hengitä sisään. Hengitä ulos. Noin, olet rauhallinen. Toteutus pelin aikana vaikeampaa, mutta opittavissa.
Luotto kykyihinsä + Seth, olet lahjakkaampi kuin esität olevasi.

Ryan Hartman OLH 180/81 20.9.1994 Plymouth OHL

LUISTELU
Hartman oli osa mestareitten ykkösketjua, joka perusti yhteispelinsä älykkääseen taitopeliin dynaamisen kiekonkuljettelun sijaan. Tarkkaa kuvaa hänen luistelukyvystään ei saanut runsaan tilanteiden ulkopuolella liukumisen takia. Liukuvaihde oli juuri hänen paras osa-alueensa Hartmanin pystyessä liukumaan tilanteisiin pitkän matkan päästä menettämättä juurikaan vauhtiaan. Hänen koordinaationsa soveltuu parhaiten kiekon kanssa luisteluun, jolloin hän väläyttelee yli keskitason vauhtia ja jalkatyötä. Luontevimmassa asennossaan Hartmanin asento on tasapainoton ja suoraluistelussa keskinkertaisesti liikkuvat jalat ovat ominaisesti leveällä ja tekevät vajaita potkuja. Tekniikka vaatii työtä, jotta Hartman pärjää paineen alla tehokkaamman teränkäytön avulla. Luistelukyvyn ennustetta haittaa pienikokoiselle hyökkääjälle suuria rajoitteita asettava heikko liikkuvuus. Hartmanin kaksinkamppailupelaaminen on heikkoa hitaista ja koordinoimattomista liikkeistä johtuen. Liikkuvuuden keskinkertaisuus haittaa Hartmanin potentiaalia, jota nopeuden kehittymisvara paikkaa jonkin verran.

VAHVUUDET
Hartmanilla on äärimmäisen luova ajattelutapa peliin ja hän on jatkuvassa valmiudessa toteuttaa ennalta-arvaamaton ratkaisu. Hän ennakoi tilannetta usein (ja selvästi parhaiten) ulkopuolelta ollen aina tietoinen kiekon olinpaikasta plus-tason pelisilmällä. Hartman ajattelee yksittäisiä tilanteita myös plus-tasolla ja osaa reagoida muuttuviin tilanteisiin useimpia vastustajia aiemmin. Hän osaa ajoittaa oman tekemisensä niin ennen syöttöä kuin syötön jälkeen ja kykenee edistämään peliä välittömästi luovalla ratkaisulla. Yksinkertaisesti pelaaminen ei kuulu Hartmanin individualistiselta vaikuttavaan luonteeseen vaan hänelle on tärkeintä edistää tilannetta henkilökohtaisella panoksella. Hän on ennemmin pelintekijätyyppiä, jonka kanssa pelatessa ketjukavereitten on jatkuvasti oltava valmiudessa edetä maalille lapa jäässä. Eliittitason luovuudesta Hartmanista erottaa vain luovien ratkaisujen onnistuminen vain syöttöjen muodossa ja toteutuksen vajaavaisuus. Hänellä on korkean tason älyä lukea peliä kovastakin temposta oikein ja herkkiä vaistoja suunnata kiekko vaikka näkemättä oikeaan suuntaan, mutta mailatekniikan riittämättömyys jätti ainakin tässä turnauksessa Hartmanin pistesaaliin potentiaalia vajaammaksi. Hänellä on lahjakkuuden puolesta monipuolinen arsenaali toteuttaa itsevarmasti ja rohkeasti pelityyliään. Hän voi tehdä päälle plus-tason ratkaisuja niin vaistojen, peliälyn kuin nopean ajattelun avulla. Hän vaikuttaa itsekkäältä ja nöyryyden puutteesta johtuen hän ei koskaan voisi saada Suomen kansalaisuutta, mutta Hartman uskaltaa tehdä oikean ratkaisun joukkueensa eteen, jos tilanne vaatii uhrautumista blokkauksen tai taklauksen vastaanottamisen muodossa. Sitoutuminen pelitapaan jokaisella kolmella alueella ja paremmalla asenteella tärkeissä peleissä yrittäminen vähentävät myös luonteen/asenteen negatiivista ennustetta. Hän tekee erittäin typeriä luonteenomaisia ratkaisuja, jotka haittaavat joukkuetta suuresti, mutta hän osaa myös suunnata tunteensa oikein parantaen suorituskykyään, kun pelit kovenevat ja useimmat pehmenevät. Tunteella pelatessaan Hartman on ärsyttävän hyvä vastustaja hänen taklatessaan useasti ja ajoittaen taklaukset tempossa kuin tempossa oikein.

HEIKKOUDET
Hartman on tyyppiä, joka voi luoda viisi maalipaikkaa pelissä ja jokaisen niistä päästyään jäähyaitiosta. Otanta on liian pieni tuomitsemaan muita kuin ilmiselviä luonteenpiirteitä, mutta Hartmanin idioottimaiset jäähyt pelin ulkopuolella ja tarkoituksenmukaisilta näyttäneet epäpuhtaat taklaukset asettavat epäilyksiä hänen soveltuvuudestaan joukkuepeliin. Hän ei ole voimahyökkääjä eikä aktiivisesti pelin ytimessä sähisemässä, vaikka pystyykin lyömään taklausvaihteen silmään ja satuttamaan kaikkea liikkuvaa. Hänen fyysinen pelinsä on ennemminkin selvä heikkous ominaisuuksien heiketessä paineen alla ja Hartmanin hävitessä helposti niin voimaa kuin taitoakin vaativat kaksinkamppailut. Se saa epäilemään ettei kahden viime kauden komea päälle 250 jäähyminuutin saldo ole kerättyinä pelkästään tappeluvitosista tai tuomarin väärin näkemistä taklaustilanteista. Hartman toteuttaa peliä itsensä kautta eikä välillä edes yritä lukea yhteispeliä vaan keskittyy sijoittumaan tilanteen mukaan siihen toteuttamisen sijaan. Hänen vahvuutensa voisivat kertoa huipputason älykkyydestä, mutta siitä miinustetaan osa pois typerien jäähyjen takia. Liikkuvuus ja koko asettavat isoja esteitä menestyksekkäälle NHL-uralle, jotka ovat ylitsepääsettäviä, mutta korkean tason älyn puute noiden kahden heikkouden rinnalla voi haitata enemmän kuin pitkän jaarittelun alla ollut oikukas luonne.

PARANNETTAVAA
Hartmanista tuli mieleen yläasteen lahjakas urheilija ja koulukiusaaja, joka on ärsyttävän hyvä keksimään tekosyitä olla joutumatta vastuuseen teoistaan. Hartman ”kiusasi” joukkuettaan vain muutamalla typerällä jäähyllä ja luisteli valittamatta istunnolle, joten asenneongelma ei välttämättä ole niin iso ja on aikuistumisella korjattavissa. Kodin lisäksi hän tarvitsee viisastumista myös kaukalon puolella. Mielestäni Hartman on ykköskierroksen lahjakkuus, mutta hänen kykynsä jäävät piiloon pelityylistä johtuen. Hartman osaa pelata tunteella ja nostaa täten suoritustasoaan pystyen aggressiiviseen iholle ajamiseen. Kulmissa hän lentelee märän rätin tapaan esittäen huonompaa tasapainoa kuin omistaa, mutta toinen ongelma on mailatekniikka, jota hän ei hallitse täysin vastustajan tullessa iholle ja vauhdistakin se on keskinkertaista. Hartmanilla on kikkakirja selkäytimessään ja nopeat kädet yrittää, mutta onnistumisprosentti lähentelee nollaa laukauksissa ja harhautuksissa. Hänen silmä-käsi-koordinaationsa on pelintekijäksi keskinkertaisella tasolla ja syöttötaito ei vastaa tehtyjen ratkaisujen vaikeusastetta. Muutenkin hänen ratkaisuistaan puuttuu terävyys. Kiekkotaitojen lisäksi kehityksen tarpeessa on Hartmanin peliäly, joka vaatii paljon hiomista erityisesti muiden kentälläolijoiden liikeratojen ymmärtämisen ja kaksinkamppailutaidon suhteen. Hartman on mahdollinen sleeper hänen pelatessaan alle kykyjensä ja typerien jäähyjen herättäessä helposti negatiivisia mielikuvia, jotka laskevat rankkausta. Hän väläyttelee parempaa osaamista heikkousalueillaan ja hyvää ennustetta lupaa parannusten tapahtuminen erityisesti tärkeissä peleissä.

YHTEENVETO
Ykköskierroksen tasoiset ominaisuudet: Pelisilmä, kyky tehdä perusteltu ratkaisu nopeasti, luovuus, itsevarmuus ja rohkeus tärkeissä peleissä.

Parannettavaa:
Aikuistuminen + Ei ole tyhmä: tekee perusteltuja ratkaisuja, vaikka ne eivät olisi viisaita. Osaa jo hallita tunteitaan säätäen tunnetasoa pelin tärkeyden mukaan.
Pelin virtauksen ymmärtäminen + Itsensä näkeminen osana suurempaa kokonaisuutta.
Tekninen osaaminen – Pelaaminen paineen alla vaatii luontevampaa koordinaatiota jalkojen ja käsien toimintaan.
Fyysinen peli – Halu ja kyky taklata ei riitä.

J.T. Compher KH 178/78 8.4.1995 USA-U18

LUISTELU
Compher on alle keskitason luistelija erityisesti huomioon ottaen hänen ilmoitettu kokonsa, joka kylläkin vaikutti hieman vanhentuneelta. Hän liikkuu paljon ympäri kenttää hyökäten suoraviivaisesti ja puolustaen käyttämällä aktiivista häirintäpeliä. Suoraluistelussa Compher pystyy tuottamaan noin keskitason nopeuden lyhyestä askeleesta ja leveästä luisteluasennosta huolimatta. Hyvillä jalkavoimilla ja kohtuullisen hyvällä painopisteellä hän saa riittävän vauhdin aikaan. Hän voi myös väläytellä hyvää liukua ja jättää sen ansiosta muutaman potkun tekemättä. Yleensä Compherin kuitenkin tarvitsee luistella loppuun asti hänen todennäköisesti hävitessä luistelua vaativat pelitilanteet. Kulmissa hän yrittää liikkua dynaamisesti, mutta se ei vaikuta luontevalta ja hänen tasapainonsa on erittäin koordinoimatonta. Compherille on suotu rajallinen liikkuvuus lantionseudulta niin ketteryyden kuin nopeuden tuoton suhteen. Compher osoitti paikoin riittävää luistelua, mutta kaipaa työtä jokaisella osa-alueella pystyäkseen ”laajentamaan reviiriään” isommalle osalle kenttää.

VAHVUUDET
Compher on joukkuepelaaja, joka puolustaa tunnollisesti, antaa tukea kiekolliselle ja taistelee menestyksen eteen. Hänellä on kypsä ajattelutapa peliä kohtaan hänen hoitaessaan puolustuspelin pelitavan mukaisesti ja pyrkien edistämään peliä hyökkäyspäässä näpräämisen sijaan. Compherilla on selvä tyyli pelata ja tiettyjen raamien mukaan toimiminen auttaa niin ketjukavereiden kuin Compherin omaa itsevarmaa toimintaa ja tuottaa kiekkokontrollia. Compher pelaa suoraviivaisesti hyökkäyspäässä ennakoiden ratkaisuja maalipaikan edistämistä kohti toimien dynaamisesti ja pelin tempoa nostavasti. Hänellä on tasapainoinen setti hyökkäystaitoja ja haluja mennä ahtaisiin väleihin kiekon saadakseen. Compherilla oli alaikäisyydestään huolimatta kykyä vaikuttaa pelin tempoon prosessoidessaan peliä ulkopuolelta päälle keskitason pelisilmällä ja peliälyä ottaa sijoittumisessaan vastustajien liikkeet huomioon. Hänellä on taitoa, peliälyä ja reagointikykyä enemmän kuin keskimäärin, mutta luovuuden sijaan hän suosii ratkaisujen tekemistä kovalla työnteolla ja tilan löytämisellä itselleen ja ketjukavereilleen. Compherin puolustuspeli oli paikoin erittäin vakuuttavaa hänen pystyessään henkilökohtaisella keskialueen häirintäpelillä pysäyttämään lukuisia vastustajan hyökkäyksiä. Kiekonriistojen sijaan hän keskittyy oikeaoppiseen ohjauspeliin, jossa vastustaja pakotetaan ratkaisuun ennen aikojaan. Hän teki virheitä, mutta pystyi paikkaamaan niitä nopealla tilanteen uudelleenprosessoinnilla.

HEIKKOUDET
Compher toimi rajallisella alueella toki halliten keskikenttää, mutta tilanteen ajaessa hänet laitojen lähelle hän joutui toimimaan vaistomaisemmin, mikä ei vaikuttanut tulevan luontevasti. Varsinkin puolustusalueella hän oli erittäin keskittynyt kiekollisen seuraamisen eikä kyennyt antamaan riittävää painetta kropalla tai mailalla, vaikka vastustaja olisi siihen virheillään mahdollisuuden antanut. Compherin ratkaisut yksittäisissä tilanteissa paineen alla eivät olleet tilanteenmukaisesti oikeita, mikä saattaa viitata vaistojen ja älykapasiteetin vajaavaisuuteen. Tempon noustessa hän jäi hetken verran jälkeen eikä ollut normaalin tehokas häirintäpelissään ja joutui passivoittamaan peliään. Hyökkäyspäässä hänen muuten terävä pelisilmänsä hämärtyi sitä enemmän mitä vähemmän ratkaisuntekoaikaa hänellä oli. Hän ei tuonut ilmi päälle plus-tason lahjakkuuspiirteitä vaan toimi lähinnä opittujen ominaisuuksien ja asenteen avulla.

PARANNETTAVAA
Compherin ajautuessa yhdellä yhtä vastaan tilanteisiin hänen toimintansa ei ollut sulavaa lähinnä luisteluongelmista lähtien. Fyysisissä tilanteissa hän jäi ei jäänyt vain voimassa kakkoseksi vaan myös kaksinkamppailutaidossa. Hänellä oli asennetta ja ymmärrystä pelistä, mutta toteutus jäi vanhempia ja isompia lahjakkuuksia vastaan vajaaksi. Compherilla on samoja teknisiä puutteita kuin Hartmanilla, jotka estivät tehokkaan toteutuksen muuten hyvään ratkaisuun. Hänen mailatekniikkansa ei ole tarpeeksi koordinoitua tekemään harhautuksia pienessä tilassa ja hän ei pystynyt rauhoittamaan peliä luomalla itselleen tilaa. Compherin vaikeudet saattoivat olla tottumattomuutta vuotta ylempien sarjaan, mihin viittaavat tapa vääntää puhtaasti voimalla aloituksissa, jäljessä oleminen tempon noustessa ja sormi suussa toimiminen kaksinkamppailuissa. Siitä huolimatta hän läpikävi ikäluokkaa ylempien turnauksen osoittamatta selviä heikkouksia ja oli paikoin selvästi edellä kokeneempiaan pelitapahtumissa, mikä olisi realisoitunut pistesarakkeessa paremmalla laukauksella. Pierre McGuire saattaa löytää Compherista uuden Mike Richardsin klooni-rakkaansa, mutta epäilen Compherin vaistojen riittävyyttä vertailussa Richardsia vastaan.

YHTEENVETO
Ykköskierroksen tasoiset ominaisuudet: Asenne, joukkuepelin ymmärrys, hyökkäysosaaminen, pelitaktisuus molemmissa päissä kenttää.

Parannettavaa:
Liikkuvuus – Pierrelle yksi syy lisää Richards-vertaukseen.
Havainnointi kykyjen mukaan + Pierrelle yksi syy lisää Richards-vertaukseen.
Tilannekohtainen päätöksenteko + Pierrelle yksi syy lisää Richards-vertaukseen.
Kiekonkäsittely - Pierrelle yksi syy lisää Richards-vertaukseen.

Viimeisimpien listojen sijoitukset:

Jones
FC #2
HP #2
ISS #2
McK #2

Compher
FC #11
HP #30
ISS #12
McK #11

Hartman
Central Scoutingin A-luokitus (mahdollinen ykköskierroksen varaus)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti